Motorclub Salland

Zondag 21 April 2019, 09:00
Hits : 317
Locatie Clubhuis
Motorclub MC Salland houdt op 1e paasdag 21 april haar jaarlijkse toertocht voor motoren. De rit gaat deze keer richting de achterhoek. Er is keuze uit 2 afstanden. De korte versie van de route heeft een afstand van ongeveer 155 km en bij de langere rit rijd je een afstand van ongeveer 255 km. Deze tocht is aan gemeld bij de KNMV en LOOT. Iedereen die zin en tijd heeft is van harte welkom in het clubhuis aan de Korteveldsweg 18b te Lemele, waar je vanaf 9:00 uur kunt starten. De route is alleen op GPS verkrijgbaar. Onze voor keur gaat naar voor inschrijving. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen de route op paas zaterdag naar je toe. Inschrijgeld 5 euro.