Motorclub Salland

Zondag 29 September 2019, 09:00
Hits : 153
Locatie Clubhuis
Motorclub MC Salland houdt op 29 september haar jaarlijkse Herfsttoertocht voor motoren. De rit gaat deze keer richting het noorden. Er is keuze uit 2 afstanden. De korte versie van de route heeft een afstand van ongeveer 160 km en bij de langere rit rijd je een afstand van ongeveer 230 km. Deze tocht is aan gemeld bij de KNMV en LOOT. Iedereen die zin en tijd heeft is van harte welkom in het clubhuis aan de Korteveldsweg 18b te Lemele, waar je vanaf 9:00 uur kunt starten. Tegen een kleine vergoeding van 5 euro is de route is alleen op GPS verkrijgbaar. Onze voor keur gaat naar voor inschrijving. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen de route op zaterdag na de middag naar je toe.